Hoppa till huvudinnehållet

Vår sparekonom Jocke går vidare – vill du fylla hans skor?

Vår sparekonom Joakim Bornold har bestämt sig för att sluta på Nordnet för ett nytt uppdrag som kommer bli offentligt inom kort. Han har varit spararnas språkrör här på Nordnet i tre år där jag haft förmånen att jobba tillsammans med honom det senaste året.

Jocke har gjort ett fantastiskt jobb med att föra spararnas talan i hundratalet presentationer, runt 150 podcaster och flera tusen intervjuer de här åren.  Rollen som sparekonom är krävande och kräver en oerhört bred kompetens där Jocke har hanterat rollen med bravur och hjälpt till att lyfta Nordnets varumärke mot flera målgrupper. Han kommer jobba kvar på Nordnet ett par månader och kommer givetvis att vara med i exempelvis Sparpodden som vanligt tills vidare.

Jag vill tacka Jocke för alla hans insatser han gjort för både spararna i Sverige och för Nordnet och önskar stort lycka till i framtiden!

Vi kommer att rekrytera en ny sparekonom där rekryteringsprocessen startar inom kort. Är du nyfiken på rollen och vill veta mer redan nu är du mycket välkommen att kontakta mig på martin.ringberg@nordnet.se

/ Martin

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-10-03 21:23

Vad trist! Jag kommer att sakna Jockes kloka ord och jag gillar dynamiken mellan Jocke och Alex i Sparpodden, det är alltid lika spännande att lyssna på dem.