Hoppa till huvudinnehållet

Valutor, H&M, Toppsignaler och Bitcoin med Anna Svahn

Jag hängde med powerkvinnan Anna Svahn från Feminvest tidigare i veckan. Då besvarade vi frågor som ni lyssnare har ställt om bland annat Bitcoin, valutahandel, H&M och vad man ska tro om börsen framåt! 

Valutor, börs och annat gott

Det blev ett riktigt matnyttigt samtal! Tanken var att besvara ett stort antal av de frågor som vi fått in via Feminvest. I avsnittet kommer du få lära dig mer om valuta som spekulation eller investering, tankar kring Bitcoin och varför det stiger så kraftigt just nu, en kommentar på börsen samt H&M nu och framåt.

Feminvest

Feminvest är ett initiativ för att primärt främja kvinnligt sparande och aktieägande. Samtidigt pratar Feminvest även mycket hållbarhet ur både ett miljö-, jämställdhets- och investeringsperspektiv. Anna som driver projektet är en riktig sparkämpe som gör en otrolig insats för att fler ska få upp ögonen för denna härliga värld. Hon driver dessutom facebookgruppen Economista med omkring 80 000 medlemmar.

Jag skulle gärna vilja göra fler klipp där vi reder ut vanliga frågetecken. Dela i kommentarsfältet nedan om det finns något som du skulle vilja se ett klipp om framöver!

/Alexander

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer