Hoppa till huvudinnehållet

Välkommen till Tradingbloggen!

Välkommen!

Vi startar igång Tradingbloggen med en presentation av mig, Axel Karlsson. Detta i form av ett kort videoklipp där jag blir intervjuad av min kollega Alexander Gustafsson.

I Tradingbloggen kommer jag som Nordnets nya Active Trading Manager behandla ämnet trading och allt vad det innebär, från psykologiska aspekter till handelsterminaler. I första hand kommer jag skriva egna bloggar men det kommer även dyka upp annat tradingrelaterat innehåll såsom videor, gästbloggar, och intressant information från och om Nordnet.

Jag ser fram emot att bidra med så mycket jag kan till er som läser och jag tar tacksamt emot förslag och idéer på sånt ni skulle vilka se i denna blogg framöver. Glöm inte att följa mig på Twitter där jag heter @NordnetAxel.

Vi hörs!

/Axel

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-06-11 16:05

Jag skulle vilja se mer om hur man tar steget till att bli en heltids-trader.
Förstår att det inte finns något direkt svar på den frågan, men det kanske finns några tips, bör jag bli private banking kund och skaffa infront direkt ?
Kanske bena ut lite olika strategier mer djupgående ?