Vad köper och säljer vassa investerare nu

Håll koll på vad som är i ropet just nu eller vad som kastas bakut. På Shareville kan du följa andra investerare i realtid och på plattformen så samlas även in vad de 10% med högst Sharpekvot handlar just nu. Detta är ett mått för att se hur duktig en investerare har varit på att skapa avkastning, utan att ta för mycket risk. Därför brukar man kalla detta för ett mått på riskjusterad avkastning.

Under fliken Aktier så kan man kolla in vad som är mest Nettoköpt samt Nettosålt senaste 1mån. Nettoköp betyder alltså hur många köp som gjorts minus alla försäljningar i samma aktie, alltså nettosiffran. Sen är det motsatsen för nettosålt. Du ka  även sortera på hela nordne eller ett specifikt land i norden, om du ex. vill se hur bara svenska 10% med höst Sharpekvot agerar.

Nettoköp just nu på 2016-10-12

(Klicka på bilden för att komma direkt till aktierna)

Vad köper de vassaste inveterarena

Nettosälj just nu 2016-10-12

(Klicka på bilden för att komma direkt till aktierna)

nettosalj

Fråga andra sparare

Klickar man på varje värdepapper så kan man enkelt hitta kommentarer från andra investerare och själv ställa dina frågor till Shareville kollektivet.

Gå in och ställ dina frågor eller dela dina tankar.

/Alex

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer