Hoppa till huvudinnehållet

Vad har IPO-Guiden, Kambua och Better Collective för Samband? Aktiesnack med Börsplus #16

Kambua har varit ett hett ämne den senaste tiden, i veckans Aktiesnack med Börsplus kan Joakim inte hålla tillbaka hur han ser på företaget. Vi går även igenom IPO guiden av SVD Börsplus, intresserad av att hålla koll på all kommande IPOer? Detta är resursen för dig. Samt vi tar och gör en snabb analys av Better Collective.

IPO Guiden:

Uppdraget för Börsplus IPO-guide är att granska alla noteringar med investerarnas bästa för ögonen. IPO-guiden är en självklar hållplats för alla investerare som överväger att teckna aktier i en börsnotering.

IPO-guiden är en tjänst som är gratis tillgänglig för alla investerare som vill få snabbast möjliga överblick över alla relevanta fakta om en aktuell börsnotering.

Att läsa prospekt tar mycket tid och den tiden kan du ofta spara in med ett besök på https://www.svd.se/borsplus/ipoguide

Kambua:

Kambua International är en aktörer på marknaden för sports trading. Kambua förvaltar enligt dem själva en strategisk placerings- och vinstdelningsprodukt som dagligen placerar i något av alla de globala sportevent som äger rum. Frågan är: Är detta verkligen ett företag som har rent mjöl i påsen? Joakim Bornold är tveksam och pratar i denna video om sin erfarenhet och insikter kring detta omtalade sportsbettingbolag.

Better Collective:

Ett nytt superlönsamt affiliatebolag söker sig till börsen, den här gången från Danmark. Better Collective skiljer sig från Catena Media genom inriktning på betting. Med fotbolls-VM för dörren och ett stort förvärv i pipeline kan det vara ett bolag värt att hålla ögonen på. Peter Benson analyserar bolaget och delar med sig av små guldkorn om Better Collective.

Visste du att du som Nordnetkund kan prenumerera på analyser från SvD Börsplus till rabatterat pris? Dessutom får du just nu första månaden gratis! Läs mer här

Hälsningar,

Bornold & Benson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-06-22 00:11

Jocke, vad menar du med “matematiskt omöjligt” när det gäller Kambua? Jag försvarar på inget sätt deras verksamhet men jag förstår inte det argumentet.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-07-27 14:12

På pappret funkar Kambuas modell men i praktiken går den inte att genomföra.