Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 111 – Uppesittarpod!

#Sparpodden ep 111, Uppesittarpod! Veckans podd blir en riktig specialare. En lång uppesittarpod så här dan före dan.

Mannen, Myten, Legenden Günther Mårder är tillbaka i podden och det blir ett långt samtal om allt och inget men mest om börsen.

Lyssnarfrågor

Självklart kör vi lite lyssnarfrågor också. bla vad pysslar Günther med nu för tiden

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-12-25 18:25

Hej! Skulle ni kunna kolla upp företaget Indexinvestering, funderar på att börja prenumerera på deras tjänster. Vad tycker ni om det?

Anonym
Anonym
2015-12-25 21:15

Tack för ett grymt avsnitt och underbart att ha Günther tillbaka! Tycker det blev en bra dynamik mellan de båda goda herrarna.

Skulle vara mycket uppskattat om ni fyllde på med mer #sparadkrona samt utdelningsinvesteringar. Väntar med spänning på vad som komma skall 2016.

Hälsar Utdelningsseglaren
utdelningsseglaren.blogspot.se

Anonym
Anonym
2015-12-29 17:17

Hej och tack för eran gymma podcast! Har en fråga om att investera csn lånet. Jag studerar på en 4årig universitetsutbildning och har just nu cirka 1,5 år kvar tills min examen (sommaren 2017). Tack vare extrajobb och en snäll pappa som bidragit med pengar har jag inte varit i något egentligt behov av att ta lån från csn. Men jag har gjort detta ändå och satt in pengarna hos en nischbank med en relativt hög ränta på sparkontot (och insättningsgaranti!). Min skuld idag som nu ligger på räntekontot uppgår till cirka 150 000 kr. Min fråga till er är… Läs mer »