Hoppa till huvudinnehållet

Två releaser – en omtalad och en dold

Som jag skrev i förra veckans inlägg har vi haft ett väldigt högt inflöde av nya kunder ända sen december. Vi är naturligtvis väldigt glada över att fler personer väljer att använda våra tjänster, men det skapar också nya utmaningar för oss på kundservice. Den största utmaningen just nu är att ge service på det snabba och effektiva sätt vi vill – 40 sekunder genomsnittlig väntetid på telefon och svar inom 24 timmar via meddelande i inloggat läge. Nyrekryteringar och identifierande av ineffektiva processer är två stående sätt att angripa problemet men förra veckan gjorde vi en annan rätt cool grej…

Varför vänta när man kan bli uppringd?

Att vänta i telefonkö är inte särskilt roligt – därför ger vi nu er som ringer till oss möjligheten att bli uppringda när det finns en tillgänglig kundservicemedarbetare. Fenomenet kallas call-back och är ett initiativ som vi hoppas ska underlätta för alla som försöker kontakta oss via telefon. Målet vi har är glasklart – det ska inte vara svårt eller jobbigt att komma i kontakt med oss och suverän service ska levereras dagligen.

APPsolut succé

Allt detta prat om telefoner får mig osökt att tänka på förra veckans stora release – vår nya mobilapp är här nu! Appen är kompatibel med såväl iOS, Android som Windows Phone, mottagandet har varit positivt och glädjen över att kunna leverera en ny (och efterlängtad) app till våra kunder är stor på hela kontoret här i Alvik. För den intresserade finns här ett inlägg av vår Sverigechef Eva Trouin om arbetet bakom appen – tveka förresten inte heller på att dela med er av beröm, synpunkter och kritik av våra nya appar här.

Veckans kundservicecitat

”Customers often know more about your products than you do. Use them as a source of inspiration and ideas for product development.”
– David J. Greer

För Nordnets kundservice som önskar er en appsolut kanonvecka,
Faraz Hashemzadeh
Sparexpert sociala medier

Gilla oss på Facebook här
Följ oss på Twitter här

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer