Två nya noteringar

Läs vad Börsplus tycker om Elekta, Wise Group, Adcitymedia, MOBA Network, Adapteo, Rottneros, K-Fastigheter, Raketech, Formpipe och MicroPos Medical. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Elekta

Försenade installationer gör att strålterapibolaget tvingas sänka prognoserna för innevarande räkenskapsår.

Wise Group

KOMMENTAR: Kvartalsresultatet var så illa att vi frågar oss om det är dags att ge upp caset.

Adcitymedia

KOMMENTAR: Budet är logiskt och ger okej betalt för potentialen i bolaget. En sista liten lös tråd finns kvar.

MOBA Network

Ett nytt bolag på väg till börsen som driver ett antal väletablerade webbsidor för datorspelsintresserade. Har växt kraftigt senaste året – men så behöver det också fortsätta om den tilltagna prislappen ska motiveras. Sista teckningsdag: 191121

Adapteo

Utan den tillväxt på 5-10 procent som bolaget skulle ha ser inte aktien så aptitlig ut längre.

Rottneros

Lägre massapriser oroar samtidigt som nuvarande värdering tar höjd för sämre tider.

K-Fastigheter

Ett nytt fastighetsbolag är på väg till börsen. K-Fastigheter bygger hyresbostäder för egen förvaltning och i ägarlistan finns fastighetskungen Erik Selin. Sista dag att teckna aktier är nu på onsdag 27 november.

Raketech

Aktien ser väldigt billig ut med p/e-tal på 5-6 räknat på inte alls aggressiva prognoser. Men vem vet var vinstutvecklingen tar vägen i den här branschen?

Formpipe

2019 ser ut att bli ett mellanår för Formpipe. Kan de återkommande intäkterna lyfta resultatet 2020 så ser potentialen bra ut. Är aktien värd risken?

MicroPos Medical

MicroPos har drabbats av förseningar i CE-certifieringen av HypoCath som är den sista pusselbiten i bolagets strålterapisystem. Det har tärt på kassan och nu sker en företrädesemission. Bäddar det för ett efterlängtat kommersiellt genombrott?

Inbjudan Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag

Den 28 november går Temadagen Lönsamma småbolag av stapeln. Klicka på länken för anmälan.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer