Två nya fastighetsbolag till börsen

Läs vad Börsplus tycker om BTS Group, Novotek, John Mattson, Motion Display, Tingsvalvet, Diadrom samt Elekta. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus, se erbjudandet via Nordnet längst ner.

BTS Group

Konsultbolaget BTS växer fint med stigande marginaler. Detta har aktiemarknaden tagit fasta på med en stark kursutveckling som följd. Finns det mer uppsida att hämta eller är det dags för vinsthemtagning?

Novotek

Novotek är ett anonymt IT-bolag som vid första anblick framstår som väldigt billigt. Men (alltför?) höga marginaler utifrån ett historiskt perspektiv gör att värderingen kanske inte är så låg trots allt.

John Mattson

Vill man vara lite elak kan man säga att det traditionsrika fastighetsbolaget kommer till börsen med nedsidan av att äga miljonprogramslägenheter – men utan den uppsida från renoveringar och hyreshöjningar som lyft bolag som Victoria Park och Hembla. Men aktien säljs till rabatt så den är nog ändå värd att teckna vid noteringen. Sista teckningsdag: 190603

Motion Display

2018 var ett rekordår för Uppsalabolaget Motion Display som är verksamma inom digital skyltning för butiker. Inledningen på 2019 var däremot inte speciellt bra. Är aktien köpvärd eller finns risk för fortsatt kursfall?

Tingsvalvet

Datorspelsbolaget levererar ännu ett starkt kvartal med rekordresultat och ett nytt förvärv. Det är mest värderingen på aktien som får oss att tveka. Sista teckningsdag: 190531

Diadrom

Göteborgsbolaget Diadrom är ett konsultbolag verksamma inom diagnostik av högteknologiska produkter. 2018 blev ett mellanår för bolaget. Är värderingen tillräckligt attraktiv för att locka till köp?

Elekta

Efter en svacka avslutade medicinteknikbolaget Elekta sitt räkenskapsår starkt. Den stora potentialen i bolaget ligger fortfarande några år fram i tiden.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer