Hoppa till huvudinnehållet

Tradingexpo 2.0 närmar sig

På lördag den 8 april är det dags för årets största tradingevent, Trading Expo 2.0.

Då samsas flera utställare med över tusen deltagare på Kistamässan i Stockholm för att under en heldag lyssna till intressanta personligheter inom trading. Arrangörer är den franska banken BNP Paribas tillsammans med den välkände författaren och utbildaren Tobbe Rosén, Peter Nilsson och Johan Hellström.

Intresset för att investera i aktier och att vara mer aktiv i sina investeringar ökar stadigt.

I år är arrangemanget betydligt större med fler besökare, fler föreläsare och extra material för både experten och nybörjaren inom trading. Anmälan till eventet sker på tradingexpo.se

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer