Trading-AW i Sthlm & Gbg

Vi drar ut på en mindre turné till Göteborg och Stockholm nästa vecka för att prata mer aktiv handel på börsen. Jag kommer själv vara på plats för att dela lite tankar om börsåret 2019, vad vi har kvar att se framemot och lite lärdomar från våren som varit.

Vår Active Trader Manager – Axel Karlsson – kommer också vara på plats för att dela vårt erbjudande för den som vill vara aktiv på börsen. Han kommer bjuda på lite trading humor och quiz.

Vår kollega Pierre kommer dela med sig om vad vi har för utveckling inom Nordnet Markets. Du har möjlighet att ställa frågor och påverka vårt erbjudande på plats. Vi delar även statistik över handel och vilka instrument som är mest populära.

Sen kommer vi ha lite extra gäster, vi kommer ha lite fler Nordnet anställda med fokus på aktiv handel och du kommer kunna mingla runt med fler likasinnade trading intresserade. Hoppas vi ses!

Säkra din plats

Tradinghörnan avsnitt #1

Jag och Axel testar ett nytt koncept i studion – Tradinghörnan.
Vi pratar börshändelser i närtid, aktiva investeringstips och kollar närmare på aktierna med högt tradingvärde. Kolla in och säg vad du tycker:

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer