Hoppa till huvudinnehållet

Traders Club – Möt twitter och trading-profilen Ekka Lundin

Möt Erik “Ekka” Lundin

Den unge dalmasen Erik “Ekka” Lundin påbörjade sin resa som heltids-trader under 2015 och sysslar till största del med intradagshandel med fokus på främst orderflöden, men även nyheter och teknisk analys. Ekka följer dagligen det som sker på världsmarknaden och håller sig uppdaterad genom olika medier, då trading är idag hans ända heltidsyrke. På en relativt kort tidsperiod har han etablerat sig som en av Sveriges främsta trading-profiler på twitter bland sin finansintresserade följarskara. Ett av Ekkas mål är att skapa en långsiktig portfölj som ska kunna täcka framtida vardagliga behov av finansiella medel.

Du kan läsa mer om Ekka här!

Traders Club

Nordnet är mäklarpartner till communityt Traders Club som drivs av bland annat Erik “Ekka Lundin” tillsammans med Börsvärlden. Traders Club är ett initiativ för att samla traders och dela kunskap och lärdom sinsemellan. Detta kommer att utföras i from av både fysiska samt digitala evenemang.

Traders Club är helt gratis och kommer utan några förpliktelser, med ett syfte att erbjuda en utbildningsplattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättras inom sin trading. Alla deltagare i communityt Traders Club får ett exklusivt erbjudande hos Nordnet som är anpassat för dig som aktivt handlar aktier.

Är du intresserad av Traders Club hittar du mer information här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer