Swedish Trading Expo – Sveriges största event för traders

Detta inlägg är marknadsföring.

Det börjar dra ihop sig! Nordens största tradingevent någonsin, Trading Expo 2.0, går av stapeln den 8 april på Kistamässan strax utanför Stockholm. Peter Nilsson och Johan Hellström har under flera års tid genomfört det uppskattade trading expot E2, men i år växlas eventet alltså upp en nivå med fler talare, fler besökare, och dessutom både djupare föreläsningar för experten och bredare föreläsningar för den som söker alternativa infallsvinklar på sin trading.

Tillsammans med mig, Tobbe Rosén, Peter Nilsson, Johan Hellström och BNP Paribas bjuds deltagarna ett 20-tal föredrag. Bland dessa kommer några föredrag vända sig till mer erfarna traders i en sal speciellt dedikerad till detta ändamål – för att även du som är mycket erfaren ska få nya inputs och utbyte av talarnas expertis.

Peter Nilsson, en av arrangörerna av tidigare E2 Trading Expo säger: “Trading Expo 2.0 kommer att bli unikt. Antalet föreläsningar och innehållet överträffar det vi sett tidigare i Sverige. Att samla så många tradingintresserade på samma ställe kan inte bli annat än bra! Våra föreläsningar kommer att beröra ämnen som vi får mycket frågor om och som alltid utlovar vi mycket nytta i form av konkreta råd, regler och strategier. Vi ser också fram emot att hinna lyssna på andra föreläsare. Inte minst Johnny Torssells uppfattning om vart världens börser är på väg.”

Trading Expo 2.0 består även av tänkande utanför lådan bl a med Philip Diab som visar hur man med chockterapi kan förändra dåligt tradingbeteende och Barbara Stewart som gjort forskning på varför man håller på med trading och investeringar. Eller varför inte ”En effektiv modell för fundamental analys för traders” eller ”Handla fear index – VIX”? Eftersom det är flera salar finns det även nischföreläsningar som ”Så här noterar du ett småbolag på börsen” och “Predicitve Average”.

Jag och mina medarrangörer som står bakom Trading Expo 2.0 ser fram emot att träffas den 8/4 på Kistamässan!

Anmäl dig via länken www.tradingexpo.se

Text: Tobbe Rosén

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer