Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 167 – Styckning och stabsläge

#Sparpodden ep. 167. Med familjen Bornold sängliggande så blev veckans pod inspelad med Skype.
Hoppas ljudet ändå blev ok när vi pratar om att styckning blivit allt vanligare senast Atlas Copco men ett stort antal uppdelningarn är på gång. Vi pratar förstås även om Annika Falkengrens avhopp från SEB och sätter lite betyg på hennes 11 år som bank VD. Vi hinner även med några lyssnarfrågor
förstås!

Lyssnarfrågor

Hur skall man kompensera pension om partner väljer att gå ner i arbetstid? Är jag inte nog bra på aktier utan borde hålla mig till fonder? mm             

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer