Hoppa till huvudinnehållet

Stora kursreaktioner och en ny notering

Läs vad Börsplus tycker om Traton, Elos, Toleranzia, Nokia, G5 Entertainment, Amido, Green Landscaping, Vitrolife, Raysearch, Bravida, Leovegas, Akelius, Mekonomen, Mips och Buy and Hold-portföljen. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Traton

KOMMENTAR: Lastbilstillverkaren behöver visa marginalstyrka innan aktien kan uppvärderas.

Elos Medtech

Kontraktstillverkaren Elos Medtech fortsätter att investera i utökad kapacitet och ser god efterfrågan inom ett flertal områden. Kan ledningen även bygga aktieägarevärde under kommande år?

Toleranzia

Toleranzia genomför en företrädesemission för att ta nästa steg i utvecklingen av sin läkemedelskandidat mot den autoimmuna sjukdomen Myastenia gravis, MG. Aktien är intressant för den riskvillige investeraren.

Nokia

Aktien har kollapsat efter att ledningen kapat lönsamhetsprognoserna och ställt in utdelningen. Är Nokia illa ut igen eller ser vi ett köpläge för långsiktiga investerare?

G5 Entertainment

KOMMENTAR: Mobilspelsbolaget ökar intäkterna jämfört med andra kvartalet 2019. Rörelseresultatet tyngs dock av höga marknadsföringskostnader och aktien rasar på beskedet.

Amido

Amido har utvecklat en programvara som ökar säkerheten och minskar administrationskostnaderna för fastighetsbolag att hantera digitala nycklar och låsbrickor. Utvecklingen är lovande men frågan är om bolaget kan leva upp till de högt ställda målen. Sista teckningsdag: 191108

Green Landscaping

Frågetecknet kring redovisningen rätas ut i och med dagens delårsrapport men en uppvärdering av aktien kräver troligen nya större förvärv.

Vitrolife

Fertilitetsbolaget verkar ha hittat tillväxtformen igen och den organiska tillväxten stiger.

Raysearch

KOMMENTAR: Dagens vinstvarning från medicinteknikbolaget kommer inte långt efter att flera insynspersoner sålt aktier för mångmiljonbelopp. Lägg ifrågasatt redovisning till detta och du får en aktie som återigen är ute i kylan.

Bravida

Troligen är de senaste kvartalens försvagning i den finansiella utvecklingen ingen stormsvala om större problem, men den klena uppsidan gör aktien till ett tveksamt köp här och nu.

Leovegas

Kasinobolaget faller tungt på en kvartalsrapport som bjuder på blandad kompott.

Akelius

Akelius nya utdelningsaktie av serie D har fått en ljummen start på börsen. Vi har en teori som ger en möjlig förklaring till varför så är fallet – och vad som kanske krävs för att D-aktien ska stiga.

Mekonomen

Reservdelskedjan levererar stabila siffror för tredje rapporten i rad. Om aktiemarknaden tar fasta på att det värsta tycks ligga bakom oss bör aktien få förnyat förtroende. Då är uppsidan stor.

Mips

Tillväxten för hjälmbolaget bromsar in rejält och aktiens värdering ger knappast något skydd på nedsidan. Men kanske ett köpläge för den långsiktige investeraren.

Buy and Hold-portföljen: Köper Esport och elektronik

Då var det återigen dags att fylla på Buy and Hold-portföljen med två nya köpvärda aktier som Börsplus vaskat fram på sistone.

Inbjudan Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag

Den 28 november går Temadagen Lönsamma småbolag av stapeln. Klicka på länken för anmälan.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer