Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden – Aktiestrategier med Stefan Thelenius

Till vardags är Stefan pensionsspecialist på Konsumenternas men många känner till honom som aktiebloggaren och twittraren z2036.
Det blev ett matnyttigt samtal om Stefans olika aktiestrategier och vad ambitionen är med dessa. Vi pratar om vikten av att visualisera, programmering och givetvis lite pensionstips också.

Bloggaren Stefan Thelenius

Han har länge bloggat under aliaset z2036, det står för det år som hans pensionsutbetalning kommer börja. Just bokstaven z används som beteckning för pensionsutbetalning. Hans nördighet för pension och aktier lyser starkt, just på bloggen hittar du en uppsjö av verktyg för att bli en bättre investerare. Stefan är väldigt generös som delar med sig av sina tankar och du kan dessutom följa hans portföljer live på Shareville.

Påverka #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

/Alexander Gustafsson

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2019-07-23 15:38

Tjena sparpodden, tack för en grym podd. Ni förgyller lite mitt i veckan. Jag vet inte riktigt vad bästa sättet är för att kontakta er men provar här. Nordnet har varit ledande i att sänka courtage, fondavgifter etc. och hålla kostnader nere för oss småsparare. Nu har storbankerna börjat hänga på och Nordea är klart billigare än er vad gäller courtage. Hur ser Nordnets strategi ut framåt för att fortsatt vara det mest prisvärda alternativet?
/Niklas