Hoppa till huvudinnehållet

Sprider ekonomikunskap genom välkända profiler

För många betyder sparande frihet och självständighet. För andra trygghet. För mig är sparande både ett arbete och allt det där som gör det möjligt att förverkliga drömmar. Att ha koll på sparande och privatekonomi är många gånger en förutsättning för att kunna leva ett bra liv.

Precis som alla människor är olika, har alla också olika behov när det kommer till sparande. Och olika ambitionsnivå. Bland våra kunder finns de som vill ha hjälp med allt och de med omfattande kunskap och erfarenhet inom sparande och investeringar – och allt däremellan.

Allra störst är kanske den grupp som har behov och förutsättningar att spara – men som inte vet hur. Som har bra jobb och lön men saknar kunskap och inspiration.

Det är för dem vi skapar Kronan på verket – ett helt nytt koncept där vi varje vecka låter en intressant och välkänd profil berätta om sin syn på pengar och sparande, och den alldeles egna resan mot toppen. Det är kanske det mest inspirerande som finns – att höra hur andra skapar stordåd, utifrån drömmar och ambitioner.

Där spelar förstås pengar en viktig roll.

De profiler vi träffar är inte individer som fått berömmelsen gratis. De är talangfulla, hårt arbetande och självständiga – och nu delar de med sig av sina respektive historier.

De är förebilder att ta efter och att inspireras av.

Vi släpper ett avsnitt per vecka fram till midsommar. I det allra första avsnittet möter vi Micael Bindefeld som berättar om sin relation till pengar och om drömmarna som tog honom från frisörstolen till navet i svenskt nöjesliv.

Gemensamt för allt vi på Nordnet gör är viljan att demokratisera sparande och att tillgängliggöra investeringar för fler. Det handlar om att leverera rätt produkter och tjänster – och om att inspirera och motivera. Att så det där fröet, som så småningom får blomma ut till en hel trädgård.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Kronan på verket – här publiceras ett avsnitt varje vecka.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer