Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden Ep 90 – Live från Almedalen

Det började som ett experiment där vi var glada över 10 000 lyssnare. Nu nästan 2 år och 100 avsnitt senare har #sparpodden fått över 50 000 lyssnare per avsnitt. I detta avsnitt får du lyssna på när Günther Mårder och Jan Dinkelspiel, live från Almedalen spelar in sitt sista avsnitt tillsammans. Här sammanfattar de bland annat om sina bästa spartips, delar spartips från andra kända personer inom finansvärldens och dessutom konkurrerar de med varandra genom att kandidera till posten ordförande i partit.

#Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Hälsningar,

Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du följa på Twitter här

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2015-07-08 14:51

Tack för den här tiden Gunter och Jan.
Har varit en slavisk lyssnare ända sedan jag upptäckte er (avsnitt 3).
Veckans höjdpunkt helt klart, nu börjar äventyret med att börja från avsnitt 1 igen. Lycka till med era framtida uppdrag, Tack för att ni gör skillnad!