Hoppa till huvudinnehållet

Sommarkampanj

Sommarkampanj!

Vad kan vara roligare än att prova på trading i sommar? Ingenting enligt mig. Under sommaren erbjuder vi dig möjligheten att handla till ett schysstare courtage samt få ett rabatterat pris på Infront Active Trader, utan motkrav från oss.

Erbjudandet gäller dig som blir ny kund hos oss och vill prova på trading. Villkoren gäller till sista september och anmälningstiden för detta erbjudandet är fram till sista augusti, så passa på att anmäl dig idag!

Schyssta courtagevillkor

För att det skall vara enklare att komma igång så erbjuder vi ett bättre courtagevillkor till lägre motkrav för dig som vill börja handla hos oss. Du får en specialutformad deal av oss som innebär:

39 kr min eller 0.024% i courtage, en modell som egentligen kräver en motprestation i form av hög omsättning. Detta erbjudande innehåller även buntade notor på 3 avslut per nota. Detta gör att du som trader kan göra fler avslut till en lägre kostnad. Buntade notor gäller för Stockholmsbörsen och First North.

För denna courtagemodell krävs i vanliga fall ett avlagt courtage på runt 8000 kronor per månad.

Rabatterade handelsterminaler

För att du skall kunna handla och få en bra uppfattning av marknaden så behövs en handelsterminal. Därför får du under denna period drygt 50% rabatterat pris på handelsterminalen Infront Active Trader. Ordinarie pris på terminalen är 935 kronor per månad, medan kostnaden för dig endast blir 465 kronor per månad.

Här kan du läsa mer om Infront Active Trader.

Du får även tillgång till Infront Web Trader utan extra kostnad.

Vad händer sen?

Efter periodens slut så följer vi upp alla kunder som anmält sig för erbjudandet.

För de kunder som hamnat på över 4000 kronor i avlagt courtage per månad, tar vi över hela kostnaden för terminalen. För resterande kunder avslutas terminalen automatiskt, men courtagevillkoren kvarstår med ett courtagekrav på 2000 kronor per månad.

Kontakta oss!

Skulle du vara intresserad av att sätta igång att handla så tveka inte att kontakta oss på tradingsupporten!

Du når oss enkelt via E-post:

tradingsupport@nordnet.se

Eller på telefonnummer:

08-506 331 99

Ser fram emot att höras!

/Axel

Axel Karlsson
Active Trading & Community Manager

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer