Hoppa till huvudinnehållet

Möt snilleföretagen på #nordnetlive

Var du med oss under årets upplaga av spareventet #nordnetive? Eller kanske missade du sändningen helt, oavsett så finns hela eventet plus sändning från backstage studion samt extramaterial uppe på vår youtubekanal eller på nordnet.se/nordnetlive

 

Snilleföretagen på börsen

Vad är det man investerar i när man köper aktier i spjutspetsföretag på börsen? Är det i själva tekniken? Varumärket? Ledningens förmåga att implementera ny teknik i konsumentelektronik? Eller är det drömmen om det stora klippet? Och hur leder man ett företag som är så omgärdat av rykten?

 

Framtiden för biometri

Vi fick träffa på både Christian och Håkan, båda VD för biometribolag. En bransch som varit på mångas läppar och i många portföljer senaste åren. “Det började med att apple lanserade iPhone 5 med fingersensorer och så var branschstandard för alla telefoner att ha biometrisensorer född” säger Håkan från Precise.
Men det kanske mest färgstarka citatet levererade Christian Fredrikson / VD Fingerprint Cards
“Jag hatar pinkoder och passwords!”

Möt Christian Fredrikson / VD Fingerprint Cards,
Håkan Persson / VD Precise Biometrics

 

Sveriges konkurrens i världen

Vi får träffa några av nykomlingarna på börsen, Tobii och Paradox har noterats senaste åren. Sen har vi också med Mycronic som varit noterad sedan år 2000. Alla verkar de i en värld som definieras av nyskapande! Ett citat som delades av Lena Olving / VD Mycronic
“Sverige är uppbyggt på fantastisk innovationskraft!”

Möt Henrik Eskilsson / VD Tobii
Lena Olving / VD Mycronic
Fredrik Wester / VD Paradox

 
Vilken del är din favorit #nordnetlive?

/Nordnet

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer