#Sparpodden – Bästa snåltipsen

#sparpodden 285 – Ett avsnitt fullmatat med lyssnarfrågor om snåltips, orosmoln på börsen, uttagsoptimering av pension och mycket mer! Dessutom ger vi dig dieten för att komma i pensionsform lagom till sommaren. Lyssna in.

500:2-metoden

Tänk dig att du tecknar ett mobilabonnemang. Efter fem år erbjuds du bättre villkor hos konkurrenten och vill byta – men telekombolaget sätter stopp. Det här är verklighet på pensionsmarknaden. Lösning? 500:2-metoden.

Läs mer om Fridas tankar kring pensionsflytt på spararens villkor här!

Lyssnarfrågor!

Det var längesedan vi körde ett avsnitt dedikerat till lyssnarfrågor, så nu var det dags. Vi vill givetvis besvara så många frågor som möjligt så att du som lyssnare känner att ämnen som intresserar dig tas upp i Sparpodden.

Denna gång han vi med att besvara frågor som berör sparkvot och snåltips. Vi pratade även om risker på börsen och den största risken som är att INTE investera på börsen. Hur man ska förhålla sig till kortsiktigheten i kvartalsrapporter vs. utvärdera på lång sikt gav vi våra tankar kring också.
Skatt på Kapitalförsäkring, och uttag av pensionskapital dyker upp också. Kort och gott en buffé av lyssnarfrågor.

Vill du höra dina frågor framöver så mejla in på sparpodden(snabela)nordnet.se, skriv i shareville gruppen, eller under hashtag #sparpodden på twitter.

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer