Smygstart rapporter – Börsmåndag

Sista kvartalet står för dörren och vi tar och kollar temperaturen på börsen. Sista kvartalet har ett gäng viktiga hållpunkter däribland Brexit, Handelsavtal eller handelskonflikt mellan USA och Kina och inte minst sista räntebeskedet från Riksbanken. Kommer Stefan Ingves att höja räntan som utlovat eller gå på FED och ECB linjen med låga och sänkta räntor. På tal om ECB så blir det ny chef från 1a november, Christine Lagarde.

Och kanske viktigast – det är dags för tredje kvartalets rapporter. Flesta bolagen kommer med rapport om någon vecka först, men H&M smygstartar redan på torsdag. Kolla in för att se estimaten inför rapporten.

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer