Hoppa till huvudinnehållet

Sänkta avgifter – när media rycker in

Ytterst kompetent och skickligt jobb av Dagens industris reporter Jenny Petersson. När hon började ställa frågor till pensionsjätten om Lars chockhöjda flyttavgift – ja, det är Folksam det handlar om – så sänktes plötsligt avgiften.

Bra för Lars och för alla sparare som berörs – bedrövligt förstås av ett pensionsbolag att agera på det sätt man gjort. Det vill säga att passa på att höja efter en lag som var till för att sänka avgifterna, och hoppas att ingen (media) märker.

Läs gärna artikeln i Dagens industri här: https://www.di.se/nyheter/folksam-chockhojde-flyttavgifter-tvarvande-efter-dis-fragor/

Och jag fortsätter min efterlysning: vilket krångel har ni upplevt när ni vill flytta er pension?

/Frida

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-01-27 22:59

Kan inte flytta saf-lo vart jag vill…

Anonym
Anonym
2020-02-01 15:36

Ska flytta en privat pensionsförsäkring från SEB till Nordnet och har blivit ombedd att skicka in en hälsodeklaration. Det är tydligen väldigt viktigt för SEB att min hälsa är tillräckligt bra för att släppa mina pengar och slippa onödiga avgifter.