Hoppa till huvudinnehållet

Rutiner rutiner rutiner.. som trader?

Hur relevant är egentligen rutiner för en trader? Det kanske känns som ett udda ämne för bloggen men för mig är det högst relevant för att lyckas med trading. Egentligen för att lyckas med det du vill lyckas med. När man handlar heltid betyder det i princip att man jobbar för sig själv och att man är en egenföretagare. Du har fullt ansvar för din intjäning och du har ingen annan som du kan förlita dig på.

Som trader måste jag göra jobbet själv och därför tror jag och vet att rutiner är ett sätt för mig att öka mina förutsättningar att lyckas i mitt arbete. Nu är jag en extrem rutinmänniska men i klippet går vi igenom hur en vanlig dag ser ut för mig.

Jag kan luta tillbaka mig på mina rutiner dels för att jag trivs i dom men också i att jag känner mig trygg och sannolikheten att ta rätt beslut i min trading är högre när jag känner mig trygg.

Vilken är din viktigaste rutin? Kanske kan du få lite inspiration om hur min dag ser ut!

Hoppas starten på året varit bra. Jag tycker att det är ett spännande läge här när vi fått en naturlig tradingbounce och vi går in i Q4orna!

Vi hörs!

/Ekka

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer