Hoppa till huvudinnehållet

Ready, steady, go!

Nu har vi lämnat startblocken och beger oss med hög fart in i höstterminen. Det har onekligen varit ett speciellt år på många sätt och vi får alla hoppas att vår tillvaro kan normaliseras under hösten. Aktiviteten på börsen har varit på rekordnivåer de senaste månaderna och vi ser fortsatt ett väldigt högt intresse hos våra kunder.

Vi är dedikerade vårt uppdrag att bygga världens bästa plattform för sparande och investeringar och under hösten kommer du som kund att se en rad förbättringar och uppdateringar, både på hemsidan och i appen. Jag kan garantera att du som Nordnet-kund kommer att uppleva det som enklare både att spara och att ha koll på ditt sparande!

Trots pandemin har det varit ett bra tempo i antalet börsintroduktioner och det blir spännande att se om det även fortsätter under hösten. Vårt nordiska perspektiv ger dig som sparare i Sverige fördelen att du ofta kan vara med i danska, norska och finska börsintroduktioner också. Håll koll på hemsidan och i våra sociala kanaler för aktuella erbjudanden.

Johan, Frida, Alexander och jag  är redo att driva frågor som påverkar dig som sparare  och naturligtvis guida, förklara och kommunicera det som händer på marknaden, när det händer på marknaden.

Vi kommer intensivt att fortsätta vara er röst i flytträttsdebatten och vi kommer inte ge oss förrän flytträtten är på plats! Frida har löpande dialog med Finansdepartementet och riksdagsledamöter om hur förändringarna bör och ska göras.

Frida har också under senvåren argumenterat för att en lagändring kring  nyemissioner i investeringssparkontot (ISK) måste komma till stånd. I dagsläget är ISK-lagstiftningen väldigt trubbig vilket gör att man som sparare riskerar att nekas delta i vissa nyemissioner. Det senaste exemplet på det var  nyemissionen i Stenocare där lagstiftning gjorde att man inte fick delta. Så kan vi inte ha det och det är en  viktig fråga att driva och där vi hoppas att det blir en förändring till gagn för alla sparare.

Den stora händelsen för hela marknaden under hösten blir såklart det amerikanska presidentvalet i november. Upptrappningen har börjat och jag misstänker att det kommer bli en hel del volatilitet på marknaderna både inför och efter valet. Alexander och Frida kommer under hela perioden göra sitt yttersta för att förklara hur och varför finansmarknaderna reagerar som de gör.

Så med detta sagt – lycka till med ditt sparande och dina investeringar i höst – vi kommer göra allt vi kan för att du ska lyckas!

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer