Hoppa till huvudinnehållet

Rapportsäsongen är igång

Läs vad Börsplus tycker om Jetpak, Actic Group, Bulten, Christian Berner Tech Trade, ITAB, Vitec, Doro, NetEnt samt rådändring. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus, se erbjudandet via Nordnet längst ner.

Jetpak

Transportbolaget Jetpak noterades på börsen i vintras och handlas fortfarande under noteringskursen. Jetpak är lågt värderat och även om man är konservativ så är det inte svårt att se bra uppsida i aktien.

Actic Group

Gymkedjan har varit en enorm besvikelse på börsen efter noteringen för ett par år sedan. Nu finns en ny ledning på plats och konturerna av en plan för att vända trenden börjar ta form. Det kan gå vägen men oddsen känns inte så goda.

Bulten

Underleverantören vinstvarnade nyligen och presenterar idag ett riktigt svagt halvårsresultat. Men snart ska de stora kontrakt Bulten vunnit under senare år gå i produktion. Kan det bli vändningen?

Christian Berner Tech Trade

Teknikhandelskoncernen har ett starkt år i ryggen såväl operativt som aktiekursmässigt. En förklaring är fjolårets förvärv av Zander & Ingeström som hitintills varit succé.

Itab Shop Concept

Butiksinredningsföretaget Itab har varit en av börsens vinnare i år med över 100 procents uppgång. I onsdags presenterade bolaget räkenskaperna för andra kvartalet.

Vitec

Umeåbolaget är en av börsens dyraste serieförvärvare. Troligen med all rätt givet stabiliteten i Vitecs mjukvaruintäkter. Men har aktien mer att ge?

Doro

Telefon- och tjänstebolaget Doro presenterar räkenskaperna för andra kvartalet. Transformationen mot högre andel tjänsteintäkter fortsätter. Men går det tillräckligt fort och är aktien värd väntan?

Netent

Första halvårsrapporten från nätspelsektorn kommer från Netent och ser inte särskilt bra ut. Den svenska marknaden fortsätter vara pressad. Detsamma gäller Netents aktie. För mycket?

Rådändring Boule Diagnostics och Mentice

Analyser är delvis färskvara. När det hänt mycket med börskursen och/eller i verksamheten så är det läge att se över ursprungsrådet. Här är två bolag där vi byter fot.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer