Hoppa till huvudinnehållet

Rapportsäsong och fler noteringar

Läs vad Börsplus tycker om Adapteo, Nobina, Dustin, Zoomability samt Eco Wave Power. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus, se erbjudandet via Nordnet längst ner.

Adapteo

Börsen studsade upp ordentligt i juni anförd av cykliska bolag som Atlas och Electrolux. Vi passade på att köpa in Trelleborg men det var inte nog för att haka på index.

Nobina

Bussoperatören kom med en stark rapport för första kvartalet. Men nu väntar ovanligt många kostsamma uppstarter av nya kontrakt samtidigt som flera äldre och mer lönsamma kontrakt ska fasas ut. Det kan pressa marginalerna rejält under kommande kvartal.

Dustin

Ännu ett mediokert kvartal från IT-återförsäljaren får aktien att falla 3 procent. Dustin rör sig allt längre bort från bolagets rörelsemarginalmål. Att närma sig det krävs för att aktien ska se riktigt köpvärd ut.

Zoomability

Noteringsaktuella Zoomability har utvecklat ett eldrivet terrängfordon anpassat för funktionshindrade. Marknadspotentialen är stor men vägen till succé är samtidigt lång. Sista teckningsdag: 190708

Eco Wave Power

Idén att utvinna energi ur havet är inte ny. Potentialen är stor men att lyckas har i praktiken visat sig svårt och kostsamt. Eco Wave Power är ett nytt bolag på väg till börsen som säger sig ha hittat en lösning som flyter. Sista teckningsdag: 190710

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer