Rapportintensiv vecka! Börsmåndag

Veckan bjuder på en intensiv rapportläsning. Större delen av våra noterade börsbolag levererar kvartalsrapport. Jag har plockat ut några bolag som är intressanta att ha koll på.
Dels så är det många storbolag som utgör tung vikt i börsindexet, hur dessa rör sig påverkar således OMXS30 indexet ganska mycket.
Bankerna kommer nog ha största fokuset under veckan (om inte något bolag som avviker väldigt mycket). Alla 4 storbankerna rapporterar, där onsdagen är mest intensiv.
Sen har vi matbolagen ICA och Axfood på torsdag. Många byggbolag och fastighetsbolag som rapporterar, så har du några av dessa i portföljen så ser du i bilderna nedan vilka dagar och tider det är dags för rapport.

Se till att koka kaffet och gå upp tidigt under veckan så ska du nog kunna hinna läsa det mesta!

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer