Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 312 – “Rapport rökare”

Veckans sparpodden gästas av Carl-Henrik och Christoffer från Aktiespararna. Det bjuds på massa rapportsnack och lite potentiella aktier som presterat bra i rapportperioden. Vi pratar Sportamore, Scandic Hotel, Bilia.
Varför stiger börsen så mycket just nu? Både all-time-high och fjorton dagar av konstant uppgång säger något om sinnesstämningen på börsen – precis detta diskuterar vi mer!
Se till att lyssna in och ta del av erbjudandet på aktiespararna.se/podd349

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2019-11-16 06:24

Jag har blivit nyfiken på den kinesiska biotech-marknaden och undrar om ni har några tankar kring den marknaden? Tack på förhand!