#Sparpodden 168 – Q4 och Indexfonder

#Sparpodden ep. 168.  Teliabråk när Vd har tröttnat på både styrelse och ägare. Är staten som ägare ryggradslös och konflikträdd? Och hur sannolikt är det att Telia skulle gå ut med nyemission till svenska folket? Fingerprint är än en gång ute i blåsväder och vi får frågan vad vi tycker om indexfonder, är det fondvärldens heliga graal, eller är det mera som McDonalds, det är billigt och man vet vad man får?

Lyssnarfrågor

Idag tar vi bland annat upp frågan vad vi tycker om Indexfonder.                  

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer