Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 155 – Q3-rapporter och Nordnetbud

#Sparpodden 155, Q3 rapporterna strömmar in och vi pratar bland annat om bankerna och inwido. Peter har tittat på Ahlsell, kommer han teckna?  Melker Schörling lämnar sina uppdrag på grund av sviktande hälsa, vem ska ta över efter denna legendar? Bud på Nordnet, vad innebär det? Sen blir det uppföljning på privatleasing och lyssnarfrågor förstås.

Lyssnarfrågor                           

Vilket konto ska man ha om ska barnspara? samt är det någon skillnad på avtalspension och tjänstepension?

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-10-31 13:20

Hej.
Jag har aktier i D. Carnegie & Co AB B och så som jag har förstått så ligger det ett bud på D. Carnegie & Co AB B ifrån Blackstones holdingbolag Vega Holdco.

Vad händer om jag inte accepterar budet, kommer jag att få mina aktier tvångsinlösta ändå eller vad kommer att hända. (Ni får gärna även förklara vad som händer om jag tackar ja till budet).

Mvh Fredrik