Prova nya marknads – och kontoöversikten

Du kanske är en av de tusentals kunder som har testat betaversionen av vår nya webb – annars har du möjlighet att testa den här. Just nu bygger vi för fullt på vår nya webb och förbättrar den med hjälp av er feedback. Den senaste uppdateringen vi har gjort är att förnya marknadsöversikten och kontoöversikten.

Marknadsöversikten har fått ett nytt utseende

Marknadsöversikten är en av de mest populära sidorna på nordnet.se. Nu har den fått ett nytt utseende och förbättrad funktionalitet på Nordnet Beta – under namnet ”Marknaden”. Framförallt har vi förbättrat översikten så att du förhoppningsvis lättare kan hitta den information du söker. Du kan också se marknadsöversikten på din mobil och surfplatta.

Vi har skapat en översiktsida där du kan se allt från index, nyhetsartiklar, till topplistor av råvaror, valutor, mest omsatta och vinnare & förlorare. Under funktionen ”mina nyheter” baseras nyheterna på vilka instrument du har investerat i och du kan också filtrera nyheter utefter dina önskemål. Vårt mål är att göra det möjligt för dig att personifiera sidan ännu mer i framtiden.

Anpassa ”Min ekonomi” enligt dina önskemål

Många kunder reagerade på att sidan ”Min ekonomi” hade en för luftig design på nya nordnet.se. Vi har därför gjort den mer grafiskt tilltalande och skapat en listvy för enklare navigering.

Du kanske har fler depåer hos oss och skulle vilja fokusera på en eller två av dem. På den nya webben har du möjlighet att välja vilka konton du vill se en summerad utveckling av, på sidan ”Min ekonomi”. I den nya listvyn kan du också se utvecklingen för alla dina konton samtidigt i sammanfattad och detaljerad vy, genom att klicka i rutan ”alla konton”.

Fortsätt ge er feedback

Nya nordnet.se är ett levande projekt som vi bygger tillsammans med er. Nu kan du enkelt lämna in din feedback direkt på betaversionen via ”tyck till” knappen längst ned till höger.

/Team Next Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer