Hoppa till huvudinnehållet

PMI siffror i veckan – Börsmåndag

Siffror för inköpschefsindex (PMI) kommer i veckan tillsammans med de slutgiltiga siffrorna för oktober månad. Det som oroar börsen i närtid är den ökade skillnaden mellan börsen och PMI-siffrorna. Nedan ser du den tyska börsen mot tyska industri-PMI. Börsen har fortsatt upp under året, trots att aktiviteten i ekonomin har fortsatt falla. Det blir även lite svenska och europeiska PMI-siffror i veckan.

Under veckan trillar det fortsatt in rapporter, där fokus ligger på småbolag och ett och annat större bolag. Hela rapportschemat hittar du i Veckans Agenda.

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer