Hoppa till huvudinnehållet

Pensionsfrågan prio i Almedalen

Nu åker vi till Almedalen och vi gör det för våra kunder. På några få dagar får vi träffa mängder av politiker och beslutsfattare – personer som är ansvariga för de frågor vi brinner för. Mer makt åt spararna, mindre åt oss i branschen.

Ni som följer vårt arbete på nära håll vet att vi under de gångna månaderna drivit frågorna #svaraomisk och 500:2-metoden med hög intensitet. Per Bolund var faktiskt med i Sparpodden för ett par veckor sedan och lovade att vi skulle slippa fler skattehöjningar när det kommer till långsiktigt sparande inom ISK och kapitalförsäkring. Bra.

Det betyder inte att vi är nöjda. Jag och mina kollegor Frida Bratt, Johan Tidestad och Alexander Gustafsson kommer att delta i paneldebatter, diskussioner och intervjuer. I år har vi särskilt stort fokus på pension. Det är komplext och intressant. Pensionsfrågan är kanske den ekonomiska fråga som kommer att ha allra störst påverkan på vars och ens privatekonomi. Ändå lämnar rådande system och regelverk så mycket mer att önska. Klart vi vill vara med och påverka.

Kolla gärna in vår Facebook Live – där presenterar vi ett helt nytt förslag inom pension på tisdag förmiddag.

Vill du diskutera pension, sparande och investeringar med mig och mina kollegor? Hör mer än gärna av dig på Twitter.

Vi ses! Bästa hälsningar,
Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer