Hoppa till huvudinnehållet

Passion för våra kunder

I början av oktober tackade jag ja till rollen som tillförordnad vd på Nordnet. Jag ser det som en stor ära att få leda ett team på drygt 500 personer som är passionerade för sparande och investeringar.

Kulturen på Nordnet är kundinriktad. Vår framgång bygger inte på en hemlig algoritm eller ett exklusivt patent. Jag tror på lyhördhet och inkludering, såväl internt som externt. Jag ser mitt uppdrag som att omsätta engagemanget och kompetensen hos mina medarbetare till en sparupplevelse som du som kund upplever är världsklass och där du kan realisera dina ambitioner som sparare.

För mig är det viktigt att Nordnet passar för alla typer av investerare. Vi ska alltid vara prisvärda, enkla och användarvänliga, och vi ska alltid ha ett stort utbud av sparprodukter. Oavsett kunskapsnivå och ambition ska Nordnet ha ett alternativ som passar. Vår ambition är att du ska kunna bli den bästa investeraren du kan bli, och om du kan få dina pengar att växa mer hos oss än hos någon annan bank är vi nöjda.

Lite kort om vad som är aktuellt just nu på Nordnet:

  • Det är stökigt på marknaden just nu, som vår sparekonom Joakim Bornold skulle ha sagt. Under förra månaden utvecklades alla nordiska börser negativt, och svängningarna var mycket stora. Privatspararna sitter inte på läktaren utan var mycket aktiva i att se över sina placeringar. Nordnet slog handelsrekord för en enskild månad, med 2,9 miljoner affärer. Läs mer här.
  • Vi har precis presenterat ett aktielåneprogram, som ger dig som sparar i kapitalförsäkring en tredje möjlighet till avkastning på aktier, i tillägg till positiv värdeförändring och utdelning. Avkastningen skapas genom att Nordnet lånar ut aktierna till externa parter, exempelvis globala investmentbanker. Låntagarna betalar ersättning, som efter avdrag för agentens arvode delas lika mellan Nordnet och dig som kund. Läs mer om programmet här.
  • Den viktigaste prioriteten för oss är förstås att bygga färdigt nya webben. Vår produktchef Rasmus Järborg kommer att på Nordnetbloggen börja uppdatera er på hur det går med utvecklingen av våra produkter, framför allt mobilapparna och nya webben. Här kan du läsa Rasmus första inlägg, där han kort introducerar sig själv och vad som är på gång när det gäller den digitala användarupplevelsen.

Hör gärna av dig i kommentarsfältet nedan eller på Twitter @CEONordnet om du har frågor eller synpunkter på vår verksamhet.

Bästa hälsningar / Anders Danielsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer