Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 129 – Paradox till börsen

#Sparpodden ep 129.  IPO snack och besök brukar vara uppskattat här i Sparpodden så idag slår vi två flugor i en smäll och pratar med Fredrik Wester som är VD på Paradox Interactive. Paradox är ett spelbolag på väg till First North och vi pratar om resan hittills, hur ser affärsmodellen ut, hardcore gamers och mycket mer.

Det blir lite kommentarer kring q1 rapporterna och så blir det en känga till Aktiespararna.

Självklart blir det lyssnarfrågor också!

Lyssnarfrågor                        

Vi hann även med några lyssnarfrågor i dagens podd, bland annat småslattar och onödiga avgifter i tjänstepension. Ska man ha en hävstång på sina investeringar, vad är en rimlig belåningsnivå?

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-04-29 19:54

Hej, jag tittade räntefonder på morningstar och hittade en gratis fond med namnet “Swedbank robur Penningmarknadsfond”. Jag tog för givet att denna fond var bunden vid swedbanks platform, lite som Nordnets och avanzas grattis fonder är, men fonden går att handla genom nordnet. Varför är denna fonden gratis?