Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 180 – Nytändning i podden

#Sparpodden 180. Vi gör en nytändning i podden, vi plockar in Alexander Gustafsson som sedan en tid tillbaka utbildar sparare och investerare på Nordnet genom Nordnetskolan och utbildningsklipp på vår Youtube-kanal.
Ni får en introduktion av Alex i avsnittet men hälsa honom gärna välkommen på sociala medier under #sparpodden eller direkt på @AlexanderGust

Sen pratar vi omval i Storbritannien för Theresa May samt ett kommande val i franska parlamentet. Hur ska vi som investerare möta denna ständigt återkommande politiska oro.

Vi avslutar med lyssnarfrågor där vi diskuterar aktiefond eller räntefond, användbara aktieverktyg och riktkurser   

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-04-26 07:43

Hej Sparpodden! Jag har en fråga angående tjänstepension. Det är så att jag har börjat på ett nytt jobb och hade ett möte med pensionrådgivningsfirman som mitt företag använder, och jag fick välja mellan tre olika lösningar: “Provisionsfinansierad rådgivning”, “Arvodesfinansierad rådgivning” och “Gör det själv” där man avsäger sig all rådgivning och pengarna istället sätts in på Nordnet och man får välja fonder själv. Jag var helt inne på att välja nordnet-lösningen för att slippa betala massa avgifter men fick då reda på att även om jag avsäger mig all rådgivning så tar pensionsrådgivningsfirman 2% av alla insättningar till min… Läs mer »