Hoppa till huvudinnehållet

Nyhet! Strömmande kurser i realtid

Sedan två veckor tillbaka är vår nya site live i Norge som standard, vilket betyder att norska kunder per automatik landar på vår nya hemsida när de skriver in nordnet.no i sin webbläsare. Förutom alla omdesignade sidor och funktioner var ett av dragplåstren till nya siten att samtliga kunder fick gratis strömmande kurser och orderdjup för nordiska börser.

Detta fantastiska erbjudande vill vi nu bredda till våra andra tre marknader och från och med idag kommer därför kunder i Sverige, Danmark och Finland också att ha strömmande kurser på nordiska börser per automatik på nya Nordnet. Erbjudandet innebär att alla kunder på instrument- och orderläggningssidor nu kommer få se priser och orderdjup (fem nivåer) strömmande i realtid. Än så länge kommer vi inte släppa på strömmande kurser på bevakningslistor och aktielistor men det är något jobbar vi på.

Vi hoppas att ni tycker detta är lika bra som vi gör och ser fram emot att höra era reaktioner!

Snabb fakta om strömmande kurser i realtid:

  • Gratis på alla nordiska börser
  • Finns på alla aktiesidor/instrumentsidor och vid handel på nya nordnet.se
  • Efter sommaren kommer strömmande kurser finnas i alla börslistor och i dina bevakningar
  • Funkar också i appen på orderläggnings- och instrumentvyn

Bästa hälsningar / Rasmus Järborg

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer