Hoppa till huvudinnehållet

Nya kreditsidor och uppdaterat orderflöde

Sist skrev jag om våra ambitioner på längre sikt och hur vi jobbar på för fullt med att lansera fler sidor och funktioner på vår nya web samt vår nya app. Denna gång tänkte jag följa upp med vad vi släppt sen senaste inlägget och vad vi har i vår pipeline på kort sikt.

Men först och främst vill jag passa på att tacka för all feedback jag fick efter förra inlägget. Det är alltid kul att få chansen att få höra från kunder och andra som intresserade av det vi har på gång här på Nordnet.

Nya kreditsidor på siten

På nya siten har vi nu lanserat kreditsidorna där ni kunder med värdepappersbelåning kan kolla hur mycket ni lånar samt se både historiska räntor och nuvarande ränta. Har du inte värdepapperslån på ditt konto? Gå in på siten och se om du kvalificerar dig för knockoutrabatten! Dessutom har vi släppt försäkringsbesked i både Sverige och Norge, Danmark kommer snart.

Nu när vi börjar få fler sidor och funktioner på Next så blir behovet av en bättre navigering med nya menyer allt större. Sidorna jag beskrev ovan nås bara genom de ”tre prickarna” på kontoöversikten, och det är inte bra nog. Tillsammans med våra designers jobbar vi därför på ett nytt menysystem som jag tycker ser riktigt bra ut – jag hoppas kunna berätta mer snart! Andra funktioner som kommer framåt är företagshändelser (nyemissioner mm), aktiekurslistor och internöverföringar.

Appen får nytt orderflöde

De senaste veckorna har vi släppt två mindre versioner av appen (7.5.1 och 7.5.2) där vi fixade mindre buggar och ökade prestandan. Det vi jobbar på just nu i app teamet är ett uppdaterat orderflöde för aktier, ETFer och fonder med mer data, latest trades samt advance order-funktionalitet. Vidare jobbar vi på att få in strömmande data för senaste kursen på instrument-vyn, mer information om detta kommer lite senare

Tack för att ni läste. Jag tycker det är jättekul att ha med mig er på allt vi jobbar på och ser fram emot mer feedback!

/Rasmus Järborg, produktchef Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-11-27 11:53

Jag saknar information om belåningsgrad samt hävstång på nya kreditsidan. Vidare så tycker jag grafen på gamla sajten var bra då man ser hur långt man har kvar till de olika gränserna.

Designen är snygg men jag skulle gärna se prioritering av funktionalitet (enligt ovan) före snygg design.

Gissar att ni är insatta i belåningsgrad och hävstång men vill ni ha mer kött på benen så har jag ett enkelt verktyg för detta på min blogg: https://z2036.blogspot.com/p/leverage.html

Vänligen /Stefan

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-11-27 17:48

Hej och tack för dina kommentarer. Det här är otroligt värdefull feedback för oss! Vi skriver ut utnyttjandet av belåningsvärde idag (t ex ”Du utnyttjar x% av ditt belåningsvärde.”) Jag förstår behovet av belåningsgrad och hävstång – ser till att den kommer in i backlog. Kul att du gillade den gamla grafen, vi fick mycket kundfeedback att ingen förstod den. 😊 Vi tittar på grafen också men jag kan inte lova att vi prioriterar den innan nya websiten är lanserad. /Rasmus