Hoppa till huvudinnehållet

Nya köpvärda aktier

Läs vad Affärsvärlden tycker om Trelleborg, ContextVision, Bredband2, Nordic Waterproofing, Rottneros, Micropos Medical, Securitas, K-Fastigheter. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Trelleborg

Trelleborg parerade de hinder Covid-19-krisen reste under andra kvartalet riktigt skapligt. Små tecken på förbättring inom den stora däckaffären skymtade dessutom fram i halvårsrapporten. Frågan blir om bolaget återigen kan lyfta marginalen?

ContextVision

Medicinteknikbolaget ContextVisions höglönsam kärnaffär har accelererat tillväxten. Samtidigt har förväntningarna på bolagets nya affärsben digital patologi skruvats upp. Finns mer uppsida?

Bredband2

Operatörsbolagets prestationer påminner mer om stjärnan Bahnhof än om Telia men värderingen är klart lägre. Om VD Daniel Krook kan fortsätta att vässa verksamheten så förtjänar aktien att kliva över 2 kronor.

Nordic Waterproofing

Nordic Waterproofing slår vinstrekord mitt under brinnande coronakris – och det så gott som helt utan bidrag och liknande statsstöd. Men frågan är hur mycket bättre det kan bli.

Rottneros

Rottneros halvårsrapport visade på förlust och utsikterna framöver är inte jättekul. Aktien är dock relativt billig och “råttan” kan mycket väl vara en uppköpskandidat i ett läge där skogsindustrin konsoliderar.

Micropos Medical

Micropos-aktien har rusat upp på Spotlight-listan senaste månaden. Aktien har eldats på av först en CE-certifiering och sedan lovande order på bolagets produkt, ett precisionsinstrument för säkrare strålterapi. Finns det mer uppsida?

Securitas

Det är svårt att dra några säkra slutsatser ur Securitas ytligt sett starka halvårsrapport. Men givet att det inte är falsk stabilitet vi ser i siffrorna så kan aktien fortsätta att värderas upp.

K-Fast

K-Fast är ett succéföretag. Men kan grundaren Jacob Karlsson försvara ett börsvärde på 10 miljarder kronor? Hur man än räknar är premien rekordstor jämfört med andra bostadsutvecklare.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Analystjänsten Börsplus är nu integrerad och ingår i en prenumeration på Affärsvärlden. Läs mer om Affärsvärlden och rabatten du får med Nordnets erbjudande.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer