Nya köpvärda aktier

Läs vad Affärsvärlden tycker om Detection Technology, Multiconsult, Pandox, Stille, Bahnhof, Collector, Addlife, Hufvudstaden, Biofrigas, Pexip, Plejd, Affärsvärldens portfölj och Buy&Hold-portföljen. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Detection Technology

Detection Technology vinner mark i röntgenvärlden via finländsk ingenjörskonst och tillväxt i Asien. Prispress är dock en ständig skugga.

Multiconsult

Norska teknikkonsulten Multiconsult har en stark position men lite stor kostnadskostym. Med spargrepp och offentliga investeringar finns uppsida.

Pandox

Hotellmarknaden är i dåligt skick och hotellfastighetsbolaget Pandox behöver intensivvård för att överleva. Hur stor är uppsidan för den som vågar chansa på att bolaget tar sig igenom krisen med hälsan i behåll?

Stille

Tillväxtmöjligheterna för det anrika medicinteknikbolaget är goda på sikt. Kortsiktigt väntar ett par tuffa kvartal. Frågan är om det inte kommer bättre lägen att äga aktien framöver.

Bahnhof

Bredbandsoperatören levererar ännu en rapport med godkänd tillväxt och stabil lönsamhet. För den som söker en relativt coronaskyddad och konjunktursäker verksamhet är Bahnhof ett möjligt alternativ.

Collector

Företaget beskriver sig som en digital nischbank men ser alltmer ut som en gammel-bank med kostnadsproblem, låg tillväxt och kittlande låg värdering.

Addlife

Börsens serieförvärvare har värderats högt de senaste åren. Addlife är inget undantag. Expansionsmöjligheterna är fortsatt goda men frågan är om inte aktiemarknaden tagit ut segern i förskott.

Hufvudstaden: Skrota NK -bygg bostäder?

Nja, det kanske inte är någon vidare bra idé. Men en sak är säker – även om handeln just nu slår nya bottenrekord kommer det finnas användning för några av Sveriges finaste fastigheter. Just nu säljs de ut med 13 miljarder kronors rabatt på börsen.

Biofrigas

Flytande biogas är ett miljövänligt alternativ till diesel för tunga fordon. Noteringsaktuella Biofrigas har utvecklat en småskalig produktionsanläggning för att utvinna den flytande gasen. Nu ska anläggningen kommersialiseras. Sista teckningsdag: 200522

Pexip

Det norska bolaget utvecklar teknik för videokonferenser och har fått ett stort uppsving under coronakrisen. Mycket talar dock för att haussen håller i sig mycket längre än viruset. Sista teckningsdag: 200512

Plejd

Tillväxten fortsätter för Plejd och deras produkter för smart belysning som kan styras med mobilen. Tillväxtutsikterna är ljusa och tror man trenden kan hålla i så är det inte svårt att se stor potential i aktien.

Affärsvärldens portfölj

Portföljen steg 10 procent under april då den värsta rädslan släppte för viruskrisen, i alla fall tillfälligt.

Buy&Hold-portföljen

Baserat på de senaste två veckornas analyser köper vi in åtta nya aktier till portföljen. Allt från bank till äldreboenden.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Analystjänsten Börsplus är nu integrerad och ingår i en prenumeration på Affärsvärlden. Läs mer om Affärsvärlden och rabatten du får med Nordnets erbjudande.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Aria Diego
Aria Diego
2020-10-18 17:31

FÖRST vill jag tacka ADMINISTRATOREN FÖR PLATSEN FÖR ATT SKAPA DENNA PLATTFORM FÖR ATT LÅTA VÅR INVESTERINGSERFARING. VÄNLIGEN LÄS!!! Fall inte i händerna på bedragare, allt för att investera i kryptovalutor. Jag förlorade hälften av mina besparingar till en herr Jerry från Storbritannien. Han lovade att hjälpa mig att tjäna pengar varje vecka, så jag började investera med honom och till slut gjorde jag ingen vinst. Tack och lov, jag hittade fru Evelyn Sanchez, Evelyn Sanchez är en spansk dam baserad i USA, hon hjälpte mig att tjäna en bra och rimlig vinst med kryptovaluta, även när jag skriver nu,… Läs mer »