Hoppa till huvudinnehållet

Nya innehav i Afv-portföljen

Läs vad Affärsvärlden tycker om LeoVegas, Raketech, Kiliaro, Fagerhult, EQL Pharma, Mekonomen, FM Mattsson, Söder Sportfiske, Embracer och Green Landscaping. Vi bjuder också på nyheter kring Afv-portföljen, Buy&Hold-portföljen och Insiderkollen. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Just nu har vi ett extra bra erbjudande för Nordnetkunder. Signa upp dig här och få rabatt på tjänsten.

LeoVegas

Intäkterna på den tyska marknaden har rasat för LeoVegas. Utvecklingen på övriga marknader är däremot helt okej. Långsiktigt lockar tillväxtmöjligheterna i USA. Det gör även den låga värderingen.

Raketech

Marknadsföringsbolaget värderas inte i linje med sin prestation. Ändras det är uppsidan stor.

Kiliaro

Noteringsaktuella Kiliaro har utvecklat en applikation för att lagra och dela bilder. Fokus är på användarvänlighet, integritet och obegränsad lagring. Bolaget genomför nu en emission för att finansiera tillväxtsatsningar och växa användarbasen rejält. SIsta teckningsdag: 210906

Fagerhult

Belysningskoncernen har drabbats hårt av covid-19. Andra kvartalet visade dock tydlig vändning med hela 35% högre orderingång. Är det ljuset i tunneln?

EQL Pharma

Spotlight-noterade aktien EQL Pharma har varit ett lyckopiller för ägarna. Nu behöver man se en bra bit in i framtiden för att ana potentialen.

Mekonomen

Mekonomenaktien står drygt dubbelt så högt jämfört med nivåerna innan pandemin. Samtliga segment visar på en positiv trend. Finns det någon uppsida att hämta i reservdelsbolaget?

FM Mattsson

Inga blandade besked i dagens rapport från FM Mattsson – renoveringslustan är fortsatt stor och bolaget lägger fram siffror som var svåra att föreställa sig för bara något år sedan. Dock gäller det att inte bränna sig på den heta aktien.

Söder Sportfiske

E-handelsbolaget Söder Sportfiske växer snabbt och har en stark marknadsposition inom nischen sportfiske i Norden. Returgraden är riktigt låg och lönsamheten god. Är aktien värd att teckna? Sista teckningsdag: 210907

Embracer

Aktien har kommit ned i pris och börjar nu se allt mer köpvärd ut. Att Embracer fortsätter dammsuga datorspelsvärlden på studios ställer dock allt större krav på styrningen av de åtta operativa underkoncerner som bolaget drivs i.

Green Landscaping

Aktien värderas numera inte till någon betydande rabatt jämfört med liknande förvärvsbolag. Det är nog rättvist men det är inte samma uppsida i aktien som förr.

Afv-portföljen

Två nya innehav köps in till portföljen. Samtidigt har vi sålt resten i DistIT efter kursdubbling och tagit hem lite vinst i vår största vinnare.

Buy&Hold-portföljen

Sex nya aktier köps in till Buy&Hold-portföljen denna månad. Merparten är slående billiga.

Insiderkollen

Afv går igenom alla aktuella insynsaffärer. Denna vecka: storsälj i flera hälsovårdsbolag, men fortsatta köp i det hajpade spelbolaget.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Just nu har vi ett extra bra erbjudande för Nordnetkunder. Klicka på länken för att ta del av rabatten.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer