Hoppa till huvudinnehållet

Nya analyser från Affärsvärlden

Läs vad Affärsvärlden tycker om Electrolux, Momentum Group, Millicom, Adapteo, Invisio, Embracer Group, A3, Buy&Hold-portföljen och Råduppföljning. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Electrolux

Att Electrolux inte siktar på mer än anständig lönsamhet säger en del om den tuffa vitvarubranschen.

Momentum

Lagom till att uppköpet av Swedol är klart så briserar viruskrisen vilket stoppat mycket aktivitet ute bland industrikunderna. Läget är osäkert men aktien långt ifrån dyr.

Millicom

Kinneviks styvmoderliga behandling av teleoperatören har pressat aktiekursen rejält. Addera en viruskris till det och aktien står nu lägre i kurs än under finanskrisens värsta botten. Kan Millicom verkligen bli billigare?

Adapteo

Gör exponeringen mot offentliga kunder modulbolaget så motståndskraftigt i lågkonjunktur som ledningen tror? Hittills är facit inte alldeles övertygande.

Invisio

Invisio som tillverkar kommunikationslösningar för militär och polis har ett starkt år i ryggen. Tillväxtutsikterna är goda och bolaget verkar inte påverkas nämnvärt av viruskrisen.

Embracer Group

Det är fortsatt upplagt för kraftig tillväxt i datorspelskoncernen och balansräkningen är laddad för nya förvärv. För den som kan svälja de höga värderingarna i datorspelssektorn behöver det inte vara för sent att köpa Embracer.

A3

Tele- och bredbandsoperatören A3 värderas inte särskilt högt. Men å andra sidan är tillväxten klen. Konsolideringen i branschen kommer troligtvis fortsätta. Är det bra eller dåligt för A3?

Buy&Hold-portföljen

Aktier som gynnas av viruskrisens effekter och de som missgynnas något oerhört. Det finns båda sorter i veckans inköp till Buy&Hold-portföljen.

Uppföljning

En helt okej omgång. Köpråden i industribolaget Cavotec och bilprovningsbolaget Opus utvecklades starkt och steg 50 procent vardera. Även kasinooperatören Leovegas bjöd på en fin uppgång och tillväxten ser ut att ha återvänt för bolaget.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Analystjänsten Börsplus är nu integrerad och ingår i en prenumeration på Affärsvärlden. Läs mer om Affärsvärlden och rabatten du får med Nordnets erbjudande.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer