Hoppa till huvudinnehållet

Nu kan du spara varje månad i råvaror som guld, silver och platina

Detta inlägg är marknadsföring.

Ädla metaller och andra råvaror erbjuder unika taktiska, strategiska och tematiska investeringsmöjligheter. Nu har vi har lagt till råvaru-ETC: er från WisdomTree i vårt sortiment får månadssparande.

Ädlametaller och andra råvaror erbjuder unika taktiska, strategiska och tematiska investeringsmöjligheter. De kan addera balans och styrka i portföljen, vilket kan hjälpa till att förbättra den riskjusterade avkastningen över tid. En betydande del av råvarornas potential är deras användning i framväxande teknik och teman, såsom elbilsbatterier, solenergiproduktion och teknik mot föroreningar.

Nu kan du enkelt dra nytta av dessa möjligheter. Vi har lagt till råvaru-ETC:er från WisdomTree i vårt sortiment för månadssparande. Sortimentet inkluderar ETC-produkter i guld, silver, palladium, platina och olja. Läs mer om möjligheterna att investera i råvaror här.

WisdomTree är den europeiska marknadsledaren inom guld-, silver- och ädelmetallnoterade råvaror (ETC) när det gäller produkter och tillgångar som förvaltas.

ETC: er som lagts till sortimentet för månadssparande:

WisdomTree Physical Gold

WisdomTree Physical Silver

WisdomTree Physical Precious Metals

WisdomTree Physical Palladium

WisdomTree Physical Platinum

WisdomTree Physical Gold – EUR Daily Hedged

WisdomTree Brent Crude Oil

WisdomTree WTI Crude Oil

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i ETF.er både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer