Hoppa till huvudinnehållet

Nu kan du skapa privata grupper på Shareville!

Shareville, Nordens största investeringsnätverk med över 70 000 portföljer, har nu fått fler efterfrågade funktioner för grupper. Med de funktionerna kan du skapa egna slutna privata grupper, jämföra er mot varandra i en egen topplista och automatiskt se vilka aktier och fonder som är vanligast bland gruppens medlemmar.

Slutna grupper innebär att du som administratör kan bjuda in och styra över vilka personer du vill ha med i gruppen. Utomstående som inte är medlemmar i gruppen kan fortfarande se vad som diskuteras men de kan inte själva skriva eller delta med sin portfölj. Många medlemmar har efterfrågat just den typen av slutna grupper för sin förening, arbetsplats eller helt enkelt för sin vänskapskrets.

Shareville grupper

I de privata grupperna finns flera nyttiga och unika funktioner där ni bland annat kan jämföra er sinsemellan med en gruppranking. Topplistorna är ett intressant och bra sätt att snabbt  jämföra er inom gruppen. Ni kan också se de populäraste innehaven, hur de andra gör förändringar i sin portfölj i realtid och om någon av medlemmarna är en toppmedlem på Shareville.

Det är enkelt att skapa egna grupper

Japp, det var några ord om nya funktioner för grupper. Vi hoppas du tycker att det tillför ytterligare en dimension som gör ditt sparande bättre och roligare!
Ta en titt på grupperna här

Hör gärna av dig med all typ av feedback  – om detta eller något annat – till info@shareville.se

Hälsar Shareville-teamet via Fabian

Allmänt om Shareville:

Shareville är en social handelsplattform som gör det möjligt att handla aktier & fonder och dela information på ett helt nytt sätt. Som användare har du möjlighet att se rakt in i över 65 000 duktiga sparares depåer. Du kan följa de bästa, få uppdateringar i realtid och handla direkt via din Nordnetdepå.

Tjänsten lanserades under hösten 2014 och under det första året har Shareville-medlemmarnas avkastning varit i genomsnitt 4,4 procentenheter högre än övriga kunder på Nordnet.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer