Hoppa till huvudinnehållet

Nu förbättrar vi orderflödet

Som du kanske har läst tidigare här på Nordnetbloggen bygger vi en ny webb. Vi har fått in många bra förslag från er, bland annat när det kommer till orderflödet på nordnet.se. Därför har vi förenklat orderläggningsflödet på betaversionen av vår webb, vilket är en funktion av flera som vi just nu förbättrar.

Nu kan du som kund enklare följa hela orderläggningsflödet från order till avslut. Orderläggningen kan du numera se i kundvagnen ”order”.

Redigera din order direkt i kundvagnen

För att se dina aktuella order och avslut klickar du på kundvagnen längst upp till höger i toppmenyn. Här kan du följa upp, ta bort och redigera din order direkt i kundvagnen. Testa gärna att lägga en order i betaversionen och se vad du tycker. Vad tycker du om kundvagnen? Skriv gärna dina kommentarer nedan i kommentarsfältet.

Så här gör du*

Klicka på bilderna nedan för att se dem i full storlek.

Steg 1

Logga in som vanligt på nordnet.se. Klicka sedan på “Nordnet Beta” högst upp till höger i toppmenyn. Nu är du inne på betaversionen. Sök på vilket instrument du vill köpa eller sälja i sökfältet.

Steg 2

Klicka sedan på ”handla” eller ”köp eller sälj” för att öppna orderdialogen.

Steg 3

Välj vilken depå du önskar göra köpet ifrån. Sedan väljer du hur många aktier du vill köpa och till vilken kurs.

Steg 4

Du kan även välja att lägga in din order med fler villkor, till exempel som en långtidsorder. Det betyder att din order gäller till och med ett visst datum. När du är nöjd, klickar du på ”köp” eller ”sälj” för att genomföra din order.

Steg 5

Sådär, nu ligger ordern i din kundvagn. Här kan du också följa statusen på din order, redigera och ta bort den innan den avslutas. När ordern är avslutad, hittar du den under fliken ”avslut”.

Vad tycker du om orderläggningsprocessen? Nu kan du lämna din feedback direkt på Nordnet Beta, via funktionen ”tyck till” längst ned till höger.

Nästa steg: fonder och courtage

I dagsläget erbjuder vi inte fonder på betaversionen. Hur mycket du betalar i courtage kommer också att byggas på senare i år, samma sak gäller möjligheten att handla fonder. Fortsätt att följa oss här på Nordnetbloggen för att få det senaste nytt om nya nordnet.se.

/Team Next Nordnet

*Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer