Hoppa till huvudinnehållet

Nu är det dags för Nordnet Live 2020.

Vi är alla påverkade av vad som pågår omkring oss i och med coronakrisen. Både de mänskliga och ekonomiska konsekvenserna är svåra att få grepp om och förhålla sig till. Inom vårt område sparande och investeringar är informationsbehovet stort och vi får dagligen mängder av frågor om hur man ska agera i sitt sparande och sin privatekonomi i stort.

Därför vill vi med kort varsel väcka liv i vårt spararevent Nordnet Live. Det som tidigare varit ett av Sveriges största event för sparare kommer nu att vara digitalt med alla möjligheter det medför. Fler kan lyssna och alla kan interagera med oss och våra intressanta gäster.

Nordnet Live 2020 går av stapeln den 17 april klockan 11.00-13.00 och du medverkar direkt från ditt jobb eller hem, på din skärm. Med under dagen har vi ett stort antal intressanta profiler från branschen och näringslivet som du får lyssna på och ställa frågor till.

Några av talarna presenterar vi här. Fler namn kommer löpande under nästa vecka. Håll utkik i våra kanaler.

– Johan Andersson, vd Mellby Gård

– Andra Farhad, grundare Börshajen

– Mats Persson, ekonomisk-politisk talesperson för Liberalerna

– Günther Mårder, vd Företagarna

– Erik ”Ekka” Lundin, trader

Intresserad? Anmäl dig här senast 15 april.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer