Hoppa till huvudinnehållet

Nordnets Private Banking-kunder har koll på läget

Visste du om att Nordnet har ett lika bra som unikt erbjudande för privatpersoner med minst 2,5 miljoner i samlat kapital?

Till skillnad från nästan alla andra aktörer på marknaden har vi skippat allt vad fasta avgifter heter. Istället får man en rad fördelar vad gäller både pris och produkter. Helt enkelt för att våra Private Banking-kunder också tillhör våra allra viktigaste kunder.

Många har en ganska konservativ syn på Private Banking, har jag märkt. Där passar inte vi in. Jag tänkte rätt och slätt göra en liten jämförelse mellan den traditionella tjänsten och vårt erbjudande.

Vad är viktigt för dig? Har jag missat något? Ser fram emot dina kommentarer!

  1. Den viktiga prisfrågan

Normalt betalar du en procentsats på ditt kapital eller en fast årsavgift. Upplägget kan variera, men räkna med att det kostar.

För vårt Private Banking-erbjudande behöver du faktiskt inte betala en krona. Istället får du vårt bästa courtage och vår allra lägsta utlåningsränta.

  1. Goda råd behöver inte vara dyra

Rådgivningen kan vid första anblicken vara det som skiljer oss mest från våra konkurrenter. Istället för fysiska bankmän arbetar vid nämligen med oberoende och objektiva analyser och placeringsförslag. Det gör vi till exempel via vår digitala investeringsguide, SvD Börsplus aktieanalyser och  inte minst Shareville där 150 000 privatsparare delar sina portföljer med varandra.

Och man kan väl vara uppriktig och säga att vår huvuduppgift inte är rådgivning. Istället arbetar vi med att ge våra kunder de främsta verktygen, för att de själva ska kunna fatta kloka investeringsbeslut. Vi guidar, inspirerar och ser till att ge goda förutsättningar.

  1. Service är A och O

När det gäller service är vi nog ganska lika, vi och våra konkurrenter. Du har visserligen ingen egen bankman hos oss, men väl ett service- och mäklarteam som svarar på dina frågor om börsen – och hjälper dig med allt det praktiska. När du ringer på vårt prioriterade nummer är vi aldrig mer än 30 sekunder bort.

Och viktigt. Kontakten sker för det mesta på ditt initiativ. Det är bland annat därför vi lyckats slopa avgiften för Private Banking.

  1. En produktportfölj som heter duga

Vi vill ju vara oberoende. Och just det är upprinnelsen till vårt fondtorg med fler än 2 000 alternativ att välja mellan. Så när det kommer till placeringsmöjligheter, är det i stort sett ingen som slå oss på fingrarna.

Som kund hos Private Banking har du dessutom tillgång till Sveriges billigaste bolån – med en ränta från 0,79 procent. Faktiskt en av de förmåner som uppskattas allra mest av våra kunder.

Bolån, konton, och fonder har du allt som oftast tillgång till oss andra också.

Du kan vara Private Banking-kund utan att veta om det

”Private Banking är för andra”, kan det heta. Men faktum är att också du kan tillhöra den här gruppen. Vi räknar nämligen dina samlade tillgångar hos oss, inklusive företagskonton och pensionssparanden.

Den som är medelålders och har arbetat ett tag har ofta hundratusentals kronor i tjänstepension, kanske en miljon? Tänker man så känns det inte lika avlägset…

Sammanfattningsvis. Jag vill sticka ut hakan och påstå att våra kunder har riktigt, riktigt bra koll. De vet att de kan ha ansvaret för sin egen ekonomi – och att de gör det bra.

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Läs mer:

Nordnets Private Banking-erbjudande

Bolån för Private Banking

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer