Hoppa till huvudinnehållet

Nordnets kunder får dela på över 7 miljoner kronor.

Nu får Nordnets kunder med kapitalförsäkring och pensionsförsäkring dela på 7 210 721 kronor. Pengarna är en utbetalning från vårt prisbelönta aktielåneprogram, som ger dig som sparar i kapitalförsäkring eller pensionsförsäkring möjlighet att få en extra avkastning på de aktier du väljer att investera i. Förra utbetalningen, för andra kvartalet, gav drygt 6 miljoner kronor.

Aktielåneprogrammet innebär helt enkelt att du har möjlighet att få en extra avkastning på de aktier du väljer att investera i. Det beror på att aktierna lånas ut till andra, som i sin tur betalar en ersättning för lånet. Denna ersättning delas lika mellan dig som kund och Nordnet. Den senaste utbetalningen, som sker dag, uppgår till drygt 7 miljoner kronor.

Aktielåneprogrammet utökas löpande med fler marknader och fler aktier. De aktier som gav de största utbetalningarna den här gången är:

Aktier:
Fingerprint Cards AB ser. B
Intrum AB
PowerCell Sweden AB
Storytel AB ser. B
Oasmia Pharmaceutical AB
BioArctic AB ser. B
Minesto AB
Brighter AB
SpectraCure AB
Maha Energy AB

Vill du veta hur mycket pengar just du får? Logga in på nordnet.se och klicka in dig på din kapitalförsäkring. Där ser du nu hur mycket du fått från den senaste utbetalningen. Du som har laddat ner vår app, får också en pushnotis när utbetalning sker.

Utsedd till Årets Sparinnovation.

Aktielåneprogrammet lanserades under hösten 2018 och blev en omedelbar succé. Så sent som i december tilldelades det Årets Sparinnovation av tidningen Privata Affärer.

Du kan läsa mer om aktielåneprogrammet här. Öppnar kapitalförsäkring gör du här.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2019-10-17 10:49

Hej Nordnet, Äger exempelvis Storytel i både tjänstepension och i kapitalförsäkring. Ser dock inte att jag har fått någon inbetalning. Vad kan det bero på?(förstår att ni in kan ge ett specifikt svar..)

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2019-10-18 11:28

Hej!

Det vill vi gärna titta närmare på. Ring gärna mina kollegor på 010-583 30 00, så kikar vi på det.

Trevlig helg!
/Martin

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2019-10-18 11:45

Hej! Det kan vara så att dina aktier inte lånats ut, aktierna finns tillgängliga för utlåning men det måste finnas en entitet på andra sidan som är intresserad av ett aktielån 🙂 Hoppas detta svarar på din fråga!

Anonym
Anonym
2019-10-17 17:14

Kommer detta till amerikanska aktier?

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2019-10-18 11:29

Hej!

Första steget är att utöka till de nordiska marknaderna, vilket vi håller på med nu. Vi tittar hela tiden på hur vi kan utöka och förbättra våra tjänster – så håll ögonen öppna.

Trevlig helg!
/Martin