Hoppa till huvudinnehållet

“Nordnets bolån känns som en bra affär”

Något av det bästa med mitt jobb är alla inspirerande möten. Som när jag träffade Sten häromdagen. Kund sedan tidernas begynnelse.

Hej Sten! Kul att träffas.

Detsamma!

Du har ju varit kund hos oss i många år. Hur kommer det sig att du valde Nordnet?

Som den noggranna investerare jag är, gjorde jag en omsorgsfull konkurrentjämförelse. Valet föll på Nordnet och både jag och kollegorna i pensionsstiftelsen där jag var verksam flyttade vårt kapital hit. Eftersom de flesta av oss hade ganska mycket pengar fick vi ett erbjudande från Private Banking.

Vad i vårt Private Banking-erbjudande uppskattar du mest?

Jag har flyttat över mina befintliga bolån från andra banker – och samtidigt passat på att utöka beloppet lite, för att investera i ett Attefallshus på landet.

I väntan på större investeringar jag har jag köpt aktier som jag tror på, på kort sikt. Där har jag möjlighet att få betydligt bättre avkastning än genom traditionell bankinlåning som ju inte ger mycket idag. Det här känns som en bra affär.

Var hämtar du inspiration till dina investeringar?

Jag har signat upp mig för er tjänst SvD Börsplus och låter experter utvärdera börsen åt mig, det är väldigt lyxigt. Dessutom uppskattar jag både Shareville och Investeringsguiden. Varför betala dyrt för råd som jag inte behöver?

Har du något spartips du vill dela med dig av?

Jag satsar i mångt och mycket på fonder, eftersom jag inte hinner bevaka enskilda aktier. Mot bakgrund av det turbulenta börsklimatet har jag god riskspridning genom svenska investmentbolag och globala fonder. Jag har extra fokus på Asien och Health Care, medveten om den något förhöjda risken.

Tack för att du ville dela med dig – och inte minst för dina tips.

Tack själv!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

 

Relaterad information:

Intresserad av Nordnets tjänst för Private Banking? Kolla här.

Bolån för Private Banking kan du läsa mer om här.

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer